Go to Top

Køb og salg af boliger i Aalborg

Køb og salg af boliger i Aalborg

Vi rådgiver om boliger i Aalborg – EDC Danebo, en ejendomsmægler der forstår dig

Grundighed, flid, etik og godt købmandsskab. Kan du genkende dig selv i disse værdier? Så er EDC Danebo en ejendomsmægler for dig. Dette hvad enten du står og skal købe ny bolig eller sælge dit gamle hus – eller måske begge dele. Hos EDC Danebo er vi både købers og sælgers mægler, og du kan derfor forvente en positiv og professionel tilgang til processen med dit kommende køb eller salg af bolig. Kontakt os i dag og få en gratis salgsvurdering.

For dig som køber yder vi en helt særlig service, nemlig tilbuddet om, at du kan blive VIP-køber. Som VIP-køber er der særligt fokus på dig og dine behov, og vi yder en køberrådgivning, der kan sikre dig din næste lejlighed inden for maksimum seks måneder fra jagten går ind. Du er således forrest i køen, hvad enten du drømmer om andelsbolig, ejerbolig eller fritidshus i Aalborg og Nordjylland.

Står du i modsatte lejr, som sælger, er fokus naturligvis ligeledes på, at du skal have en så behagelig oplevelse som muligt ud af dit samarbejde med EDC Danebo som ejendomsmægler. Både boligsalg og boligkøb er forbundet med et væld af store beslutninger, som du ikke bør stå med alene. EDC Danebo står derfor til din rådighed fra det øjeblik, hvor du overvejer at sætte din bolig til salg, til det øjeblik, hvor den endelige overdragelse er sket og alle parter er parate til at tage fat på deres nye liv i nye boliger.

Køb din næste bolig hos EDC Danebo i Nordjylland

Hos EDC Danebo kender vi som din lokale ejendomsmægler alt til boligmarkedet i Aalborg, Nørresundby samt resten af Nordjylland og kan derfor hjælpe dig med at finde drømmen af en bolig i lige det område, du ønsker. Om du foretrækker udkanten af byen eller helst vil bo lige midt i centrum Aalborg eller Hals er underordnet. Som ejendomsmægler stræber vi efter at kunne tilbyde et bredt udvalg af boliger i hele byen, hvilket giver dig flere muligheder og dermed større chance for at falde over drømmeboligen hos os.

Ring til os allerede idag og book et møde vedrørende sælger- eller køberrådgivning. Du fanger os på tlf. 98 16 17 00.

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING FRA EDC DANEBO

Please leave this field empty.

Menu Title