Go to Top

Aalborg

EDC Danebo – din ejendomsmægler i Aalborg

aalborg910_-_aften

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Tlf.: 98 16 17 00
Mail: 910@edc.dk

Åbningstider:
Mandag – fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: 10.00 – 12.00

Telefontid:
Mandag – fredag: 8:30-20:00
Søndag efter aftale

Afdelingen er forsikret gennem Tryg Forsikring

”Vild med Verden” dette slogan kendetegner Aalborg. Hos EDC Aalborg – Danebo er vi ”Vilde med Aalborg” og med netop dette udgangspunkt mener vi, at vi er det bedste udgangspunkt, når du skal vælge ejendomsmægler i Aalborg.

Det som kendetegner vores daglige arbejde er at vi hos EDC Danebo – Aalborg, er garanter for flid, højt serviceniveau samt godt købmandskab. Alt dette med en professionelle indstilling, som kan forventes ved henvendelse til os.

Vi er et team af motiverede medarbejdere, som er specialister i køb og salg af fast ejendom. Dette er vi blevet via mange års erfaring som ejendomsmægler i Aalborg. Vi sikrer vores kunder den bedste synlighed i hele området. Vi benytter Danmarks bedste fotograf, så din bolig fremstår så godt, som overhovedet muligt i vores annoncer. Vi annoncerer i tre aviser, for at nå ud til så mange mulige købere som muligt. Samtidig er vores hjemmeside en af de mest besøgte. Disse ting gør, at vi i dag er en af de mest synlige ejendomsmæglere i Aalborg.

Dette er samtidig et udtryk for, at vi ønsker at være den foretrukne ejendomsmægler fra Skørping i syd til Vodskov i nord. Vi favner ikke kun Aalborg by, men hele Stor Aalborg. Vi bor i moderne, indbydende lokaler, hvor alle er velkomne til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller professionel rådgivning.

Når du køber eller sælger bolig, er det lokale kendskab afgørende for, at du kan sælge og købe til den rette pris. Du kommer ”tættere på” Aalborg med EDC Danebo – Din Ejendomsmægler i Aalborg.

Medarbejdere hos EDC Danebo – Aalborg

bo-ravnBo Ravn
Ejendomsmægler
Indehaver
br@edc.dk
Tlf.: 61617456

lasse-poulsenLasse Poulsen
Salg & Vurdering
lpo@edc.dk
Tlf.: 60 168 167

britta-ydeBritta Elgaard Yde
Ejendomsmægler, sagskoordinator
by@edc.dk
Tlf.: 96334040

Doris Staal

lars-kjaergaardLars Kjærgaard
Ejendomsmægler
ldk@edc.dk
Tlf.: 40364307

christian-skovgaardChristian Skovgaard
Trainee
chsko@edc.dk
Tlf.: 96334015

inge-rosenbechInge Rosenbeck
Bogholder
ir@edc.dk
Tlf.: 96334030