Go to Top

2019 starter med flere boligere – til højere priser!

Selvom der i starten ar det nye år har været markant flere boliger til salg end samme tidspunkt sidste år, så er priserne fulgt med op. Det viser nye tal fra Finans Danmark, skriver finans.dk. 

Vi har allerede en gang i denne uge skrevet om, at der er flere boliger til salg nu sammenlignet med sidste år.l følge Ane Arnth Jensen, som er vicedirektør i Finans Danmark, så skyldes det optisme hosboligsælgerne:

“Det tyder på optimisme hos hussælgerne, og et typisk hus på 140 kvadratmeter udbydes nu til salg til en pris, der er omkring 72.000 kroner højere end for et år siden,” siger hun.

De stigende priser viser, ifølge chefanalytiker og boligøkonom hos Nordea, Lise Nytoft Bergmann,  at hastigheden for boligsalgene har stagneret, og at det  tager længere tid at sælge en lejlighed i de store byer”

“Det vidner om, at den tid, hvor lejlighederne nærmest solgte sig selv, og hvor priserne drønede i vejret måned efter måned, nu er et overstået kapital,” siger hun til finans.dk.

Dog er der færre huse til salg på egne, som har haft det svært under de store opsving i byerne, og det er ifølge Ane Arnth Jensen gode nyheder, da det viser, at boligmarkedet overordnet klarer sig godt over hele landet:

“Det er værd at bemærke, at der nu er færre huse til salg i landsdele, hvor boligmarkedet har haft sværere ved at komme op i gear efter krisen,” siger hun til finans.dk og fortsætter:

“Det peger på, at husmarkedet er i god gænge over hele landet også uden for de større byer.”

 

Hos EDC Danebo oplever vi forsat en høj efterspørgsel, så kontakt os allerede i dag hvis du overvejer at sælge: 

Tlf.: 98 16 17 00
Tlf.: 96 31 50 00

Så hjælper vi dig sikkert og trygt igennem din bolighandel!