Go to Top

EDC Danebo – Aalborg City

EDC Danebo – Aalborg City

web str. (1 of 3)

Vesterbro 59
9000 Aalborg
Tlf.: 96 31 50 00
Mail: 915@edc.dk

Åbningstider:

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Vi svarer telefonen alle ugens 7 dage!

Afdelingen er forsikret gennem Tryg Forsikring

EDC Danebo – Aalborg City

Du elsker lyden af byen, der vågner langsomt. Du kan godt li’, at der altid er nogen hjemme et sted i nærheden. Måske er I en nysgerrig og aktiv familie, der jævnligt benytter jer af byens tilbud og elsker at “ose” rundt i centrum lørdag formiddag… Måske nyder du, at være herre i eget hus eller den eneste ene.

Tanken om at vågne til duften af friskmalet cafe-kaffe og lyden de første handlende tiltaler dig. Måske vil du ikke ligefrem bo midt i det hele, men du vil alligevel være tættere på

Hos EDC Danebo – City er vi dedikerede til Aalborg, forstået sådan, at vores faglige ekspertise i høj grad er centraliseret omkring køb og salg af lejligheder og ejendomme i Aalborg. Når man køber en bolig i byen, kan der være helt særlige ønsker eller krav til beliggenhed eller boligens egenskaber, og som inkarnerede aalborgensere og engagerede mæglere kender vi markedet i byen og fordele og ulemper ved de forskellige boligtyper og deres placering. Vi kender priserne og har erfaring med de boligtyper, der er typiske for Aalborg. Vi ved, hvor den helt særlige taglejlighed med charmerende skråvægge og fjordudsigt befinder sig. Vi har styr på de fine gamle byhuse og deres hyggelige gårdmiljøer og er helt med på, at når I er tre, er det er optimalt, hvis der er plads til en sandkasse et sted…

Vi har hjemme her, kontakt os – hvis du synes, det lyder som noget du ville ønske var tilfældet for dig. Vi hjælper – meget – gerne!

Hos EDC Danebo City går du aldrig forgæves. Vi er tilgængelige når det passer dig. Vi holder møde, når det passer bedst i dit program – både aften og weekend. Ring 96315000 uden for normal åbningstid og få en snak om boligkøb, vurdering af ejendom eller noget helt tredje.
Hvad kan vi gøre for at hjælpe dig godt videre?
Kontakt os for en uforpligtende snak.

NYDELIG NORDKRAFT
– Aalborg City.

Jakob Ejersbo skrev om Nordkraft. Niels Arden Oplev skabte Portland. Romanen og filmen portrætterede glimt af et Aalborg, der var engang.
Byen, hvis fortid er præget i beton og hvis skyline stod som rygende skorstene, er blevet en anden!
Vi er ikke kede af vores fortid. Indfødte aalborgensere så noget nærmest poetisk smukt i skorstene, der stod ret og som vidnedsbyrd om et arbejdsomt, driftigt folk, der ikke var bange for at tage fat.

Det er vi stadig ikke, men fokus er forandret. I dag er Aalborg en studieby. En videns- og kulturby, hvor mennesker bor, arbejder, lytter til musik, går i teatret, læser på universitetet, bliver forfremmet eller trækker sig tilbage – og de allerfleste føler sig hjemme.

Aalborg er en moderne storby, der virkelig er i konstant vækst og forandring. Byens havnefront, der for få år tilbage var et temmelig stille sted, er i dag en kulturel legeplads, hvor aalborgenserne mødes, lytter til musik, bader, spiser og nyder livet.
Aalborg er en attraktiv studieby og universitetet er inden for de sidste 10 år vokset eksplosivt. Erhvervsliv og iværksætteri er et politisk fokuspunkt i byen – og både nye og etablerede initiativer hilses velkommen af kommunens erhvervsafdeling BEDREBusiness med tilbud om blandt andet rådgivning og kontaktformidling mellem potentielle samarbejdspartnere.

Der bor omkring 120.000 mennesker i Aalborg – og der er også plads til dig…

Du kan roligt slå dig ned her. Alene eller sammen med familien. Boligtyperne i centrum af byen findes i alle prisklasser, størrelser og stilarter. Der er usædvanligt hyggelige byhuse med baggårde, du ikke troede fandtes. Der er lejligheder på 5. sal med udsigt over byens tage og kig til fjorden. Der er steder med spor af levet liv og andre, hvor I er de første.

Der er alle muligheder for at føle sig hjemme.

Medarbejdere hos EDC Danebo City

Vi er et ”Team de Force” af dygtige medarbejdere, når det gælder køb og salg af bolig. Vi er en dedikeret og passioneret gruppe, der leverer optimale løsninger for at få solgt din bolig hurtigt  og til den bedste pris.

kaare

Kåre Schmølker
Afdelingsleder – Ejendomsmægler MDE

Email: kasc@edc.dk
Telefon: 61 55 60 55
nina

Nina Fredsgaard Strange Jensen
Ejendomsmægler MDE

Email: nijen@edc.dk
Telefon: 61 61 34 64
mette

Mette Møller Otte
Sags- og skødekoordinator, ejendomsmægler

Email: meot@edc.dk
Telefon: 96 33 40 12