Go to Top

Lad EDC Danebo hjælpe med at købe og sælge din andelsbolig eller ejerlejlighed i Aalborg

EDC Danebo – Aalborg City

web str. (1 of 3)
915 Byens Bedst Sælgende Badge 2015EDC Danebo lejlighedsbutik
Vesterbro 59
9000 Aalborg
Tlf.: 96 31 50 00
Mail: 915@edc.dk

Åbningstider:

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Vi svarer telefonen alle ugens 7 dage!

Afdelingen er forsikret gennem Tryg Forsikring

I vores lejlighedsbutik møder du et team af medarbejdere, der er specialiserede i salg af ejerlejligheder, andelsboliger, forældrekøb og ideel anparter.

Vores dygtige team af ejendomsmæglere kender boligmarkedet i området omkring Aalborg og Nørresundby ud og ind, og vi er stærkt motiverede for at opfylde dine drømme, hvad enten du kontakter os som køber eller sælger.

Hos EDC Danebo har vi mange års erfaring med at rådgive i forhold til køb og salg af boliger i Aalborg, der fortsat er en by i konstant udvikling med potentiale til at blive et af Danmarks helt store vækstcentre.

Derfor er Aalborg en attraktiv by for både unge og ældre, der alle fremtidigt vil få glæde af de alsidige projekter, der vinder frem i både centrum af byen og i de forskellige bydele, der hver især bærer på deres egne særpræg og masser af charme.

Bliv VIP-køber og find hurtigere frem til din næste ejerlejlighed eller andelsbolig i Aalborg

Hver dag, når vi tager hjem fra kontoret, ønsker vi at huskes for vores grundighed, flid, etik og gode købmandskab. Med disse værdier som dagligt fokus, møder vi vores købere og sælgere, der hvor de er, og vi stræber altid efter perfektion.

Som både køber og sælger skal du føle dig hørt og inddraget i hele processen, og du kan derfor forvente en positiv og professionel tilgang til dit kommende køb eller salg hos EDC Danebo.

Vi opererer med konceptet VIP-køber, som er for de købere, der leder efter drømmelejligheden og ikke ønsker at vente for længe på, at det rette dukker op. Er du VIP-køber finder vi den perfekte lejlighed til dig inden for 6 måneder.

Hos EDC Danebo er køber nemlig lige så vigtig som sælger, og vi ønsker at hjælpe begge parter godt på vej mod det helt rigtige køb eller salg af lejligheder i området omkring Aalborg.  

Medarbejdere hos EDC Danebo Lejlighedsbutik

kaare

Kåre Schmølker
Afdelingsleder – Ejendomsmægler MDE

Email: kasc@edc.dk
Telefon: 61 55 60 55
nina

Nina Fredsgaard Strange Jensen
Ejendomsmægler MDE

Email: nijen@edc.dk
Telefon: 61 61 34 64
mette

Mette Møller Otte
Sags- og skødekoordinator, ejendomsmægler

Email: meot@edc.dk
Telefon: 96 33 40 12
transparent

Christian Melph
Salg og Vurdering

Email: chmel@edc.dk
Telefon: 96 33 40 26