Go to Top

EDC Danebo – Ejendomsmæglere i 9000 Aalborg

EDC Danebo – Aalborg

nyhavnsgade 4A

Nyhavnsgade 4A
9000 Aalborg
Tlf.: 98 16 17 00
Mail: 910@edc.dk

Åbningstider:

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Vi svarer telefonen alle ugens 7 dage!

Afdelingen er forsikret gennem Tryg Forsikring

EDC Danebo – 9000 Aalborg

Nogle af os bor i Aalborg og har gjort det altid. En anden er tilflytter og kan stadig tale i timer om det særlige lys der er ved fjorden en mild regnvejrsdag sidst i august. Vi kender Aalborg fra sin støvede tid som industriby, til den farverige kulturby, vi nyder hver eneste dag.

Flere af os ved, at vi aldrig kommer til at flytte fra kommunen, og vi er alle sammen enige om, at tættere på det hele, er det svært at komme.

Tænk, vi har hjemme i byen her. Vi driver forretning midt i en by, der er ’Vild med verden’. En by hvor erhvervslivet trives og har gode betingelser. En by, hvor kulturen udvikler sig, prioriteres og folder sig ud i alle genrer.

Nogle af landets smukkeste huse er placeret for enden af en villavej i en af byens forstæder. På toppen af en bakke findes en udsigt der er, nærmest, umulig at beskrive. Midt i byens urbane virvar findes en baggård hvor en helt særlig slags syren blomstrer midt i maj og hvor flere hundred år gamle mure slutter tæt om det liv der leves her. Roen er bemærkelsesværdig.

De gamle huse og fine bygninger står som indflytningsklare vidnesbyrd om levet liv.

De nybyggede boliger som manifestet af en drøm. Vi har brug for at høre hjemme et sted, og det er aldrig ligegyldigt hvor, det er. Det ved vi alt om!

Hos ejendomsmægler EDC Danebo er vi vilde med Aalborg. Vi holder af byen og har vores dagligdag her. Og det er væsentligt, for du investerer ikke i mursten, men i et hjem – og et hjem er også et nærområde og de muligheder, der findes der. Vi kender kommunen, byen – dens områder og muligheder – og vi kan derfor arbejde hensigtsmæssigt og effektivt i forhold til køb og salg at boliger lige her.

Vi er et veletableret team med mange års erfaring. Vi er motiverede, har den fornødne specialviden og arbejder benhårdt for at være den foretrukne mægler i hele Aalborg Kommune, der både rummer boligen i centrum, villaen i forstaden, det nedlagte landsted og bindingsværket i skovbrynet.

Det væsentlige for et godt boligsalg eller -køb er lokalkendskab, der både placerer boligen i den rette prisramme, men også betyder, at vi kender markedet så vi kan matche bolig og beboere optimalt. Vi garanterer dig, at du kommer ”tættere på” det hele – eller i alt fald det meste, når du vælger EDC Danebo.

NYDELIG NORDKRAFT
– Om Aalborg

Jakob Ejersbo skrev om Nordkraft. Niels Arden Oplev skabte Portland. Romanen og filmen portrætterede glimt af et Aalborg, der var engang.
Byen, hvis fortid er præget i beton og hvis skyline stod som rygende skorstene, er blevet en anden!
Vi er ikke kede af vores fortid. Indfødte aalborgensere så noget nærmest poetisk smukt i skorstene, der stod ret og som vidnedsbyrd om et arbejdsomt, driftigt folk, der ikke var bange for at tage fat.

Det er vi stadig ikke, men fokus er forandret. I dag er Aalborg en studieby. En videns- og kulturby, hvor mennesker bor, arbejder, lytter til musik, går i teatret, læser på universitetet, bliver forfremmet eller trækker sig tilbage – og de allerfleste føler sig hjemme.

Aalborg er en moderne storby, der virkelig er i konstant vækst og forandring. Byens havnefront, der for få år tilbage var et temmelig stille sted, er i dag en kulturel legeplads, hvor aalborgenserne mødes, lytter til musik, bader, spiser og nyder livet.
Aalborg er en attraktiv studieby og universitetet er inden for de sidste 10 år vokset eksplosivt. Erhvervsliv og iværksætteri er et politisk fokuspunkt i byen – og både nye og etablerede initiativer hilses velkommen af kommunens erhvervsafdeling BEDREBusiness med tilbud om blandt andet rådgivning og kontaktformidling mellem potentielle samarbejdspartnere.

Der bor omkring 120.000 mennesker i Aalborg – og der er også en bolig og plads til dig…

Du kan roligt slå dig ned her. Alene eller sammen med familien. Boligtyperne i centrum af byen findes i alle prisklasser, størrelser og stilarter. Der er usædvanligt hyggelige byhuse med baggårde, du ikke troede fandtes. Der er lejligheder på 5. sal med udsigt over byens tage og kig til fjorden. Der er steder med spor af levet liv og andre, hvor I er de første.

Der er alle muligheder for at føle sig hjemme.

Medarbejdere hos EDC Danebo – Aalborg

bo

Bo Ravn
Ejendomsmægler MDE

Email: br@edc.dk
Telefon: 96 33 40 20
Mobil: 61 61 74 56
Lars Dam Kjærgaard

Lars Dam Kjærgaard
Ejendomsmægler MDE

Email: ldk@edc.dk
Telefon: 40 36 43 07
Theis Kvist Hansen

Theis Kvist Hansen
Salg og Vurdering

Email: thehan@edc.dk
Telefon: 96 33 40 30
Mie Christensen_37

Mie Christensen
Ejendomsmægler MDE

Email: miechri@edc.dk
Telefon: 42 36 03 83
katrine

Katrine Foged
Sags- og skødekoordinator

Email: kafo@edc.dk
Telefon: 96 33 40 24
Menu Title