Vi arbejder for dig.
Det er dig, der bestemmer, hvordan din bolig skal sælges.

Du kan reducere udgifterne ved salget, ved at vælge selv at stå for fremvisning og annoncering, men du kan også overlade det til en af vores dygtige og erfarne mæglere og indgå en “solgt eller gratis”-aftale, der alt andet lige er en rigtig rentabel og god forretning for dig.

Vi arbejder overordnet med fire forskellige salgsmodeller:

  • EDC Totalsalg – med mulighed for ’Solgt eller gratis’, hvis du ønsker det.
  • EDC Medsalg – du fremviser selv boligen.
  • EDC Køb&Salg – du skal både købe og sælge.
  • Diskretsalg / Skuffesalg – Sælg bolig uden markedsføring

Vælger du totalsalg, kan du som sælger fokusere på dit nye projekt – og være helt sikker på, at vi gør alt hvad der skal til for at du får et hurtigt og smidigt salgsforløb. Et godt og vellykket forløb er mest rentabelt for dig – men også for os, og du kan, om ikke andet, derfor være overbevist om, at vi gør vores allerbedste.

Medsalgs-modellen kræver, at du som sælger er villig til at gøre en indsats for et salg. Du skal selv vise din bolig frem for potentielle købere, selvfølgelig råder og vejleder vi gerne – men det er dig, der skal henlede købers opmærksomhed på boligens potentiale og muligheden for lange sommeraftener med sol på terrassen…

Køb&Salg er en model, der er optimal, hvis du ønsker, at vi skal forsøge at finde det perfekte hjem til dig i forbindelse med salg af din nuværende bolig. Vi sikrer dig et smidigt forløb, hvor køb og salg går op i en højere enhed, så du hurtigst muligt, kan føle dig hjemme igen.

Et skuffesalg betyder, at vi ikke markedsfører din bolig, men har den i tankerne, hvis en mulig køber dukker op.

Vi vil meget gerne rådgive dig i forhold til hvilken model, der passer til dig og dit salg. Det handler om at komme hurtigst – men også bedst – i mål med projektet, og det har vi masser af erfaring i!

Uanset hvilken model du vælger, er vi løbende i tæt kontakt i det omfang du ønsker det. Du har hele tiden mulighed for at klikke dig ind på din sag i vores system og følge med i udviklingen, men det erstatter ikke den personlige kontakt, du ønsker.

Vi er altså til stede gennem hele forløbet – og vi er til for dig. 

Markedføring af din bolig

EDC Danebo er en del af den landsdækkende mæglerforretning EDC. Alle kender EDC. Online driver mæglerkæden Danmarks største boligsite, hvor alle boliger der er sat til salg i Danmark, kan ses.

Det betyder, at vi via EDC-sitet er i kontakt med stort set alle der overvejer at købe bolig. Det betyder også, at den måde vi markedsfører salgsboliger på, er velafprøvet og en del af et stort markedsføringskoncept, der er brugt både tid og penge på at udvikle.

Det er smidigt, overskueligt og har fordelen af, at høre ind under et landsdækkende koncept.

Vi benytter os af de bedste fotografer, fordi det er mest rentabelt for både dig, din bolig og os. Vores annoncering er overskuelig og hensigtsmæssig og giver potentielle købere mulighed for et hurtigt og indbydende overblik.

Vores kunder får automatisk oprettet deres sag online, og kan derved, via et personligt log-in, fuldstændig selv styre, hvor meget tid de kan og vil bruge på mæglerkontakt.

Vi er parate med friskbrygget kaffe og er klar ved telefonen, men vi har også fuld forståelse for, at du har travlt – og det er derfor, vi tilbyder dig et dagligt overblik online, når det passer dig.