Go to Top

EDC Danebo – Ejendomsmægler Hals

Midtergade 47
9370 Hals
Tlf.: 98 25 88 88
Mail: 938@edc.dk

Åbningstider:

Mandag – fredag: 10.00 – 16.30
Lørdag: 09.30 – 16.30
Søndag: 10.00 – 14.00

Vi fremviser gerne uden for kontorets åbningstid.

Afdelingen er forsikret gennem Tryg Forsikring

EDC Danebo - Hals

Hvem er EDC Danebo i Hals?

Lyden af fiskekutteren og duften af friskfangede fisk, der kan blive til et af sommerens bedste måltider, er virkelig. Vi har smagt dem – og vi ved, at det er vanedannende.

Vi har også nydt udsigten fra en 1. sals ejendom og stilheden på en landejendom lidt uden for Hals. Vi har dyppet tæerne i Limfjorden og set solen gå ned over et snedækket, åbent landskab. Vi har set, hvordan Hals er både levende, energisk og på sine dage velgørende stille. Hals er det hele – og vi ved det, for vi arbejder i dit lokale EDC ejendomsmægler kontor midt i byen.

Vi gør en indsats for at være en del af Hals, fordi vi tror på, at det er forudsætningen – simpelthen en helt basal nødvendighed – for at kunne formidle boliger, der skal være nogens hjem.

EDC Danebo har en parole der hedder “tættere på”. Den tager vi alvorligt. Vi er en del af et stærkt mæglersamarbejde i EDC-kæden, men vi arbejder ud fra en lokal forankring, der i praksis betyder, at den ejendomsmægler der skal sælge din bolig eller finde dig en ny, kender til området og markedet.

Vores mæglere er fagligt dedikerede, men funderet på en menneskelig interesse og forståelse for, hvad det vil sige, at købe ny bolig eller sælge et hjem. Vi gør os umage for at møde dig på en måde, så du kan mærke, at du roligt kan have tillid til vores intentioner.
Alle mennesker har krav på at føle sig hjemme et sted – vi vil gerne gøre os umage for at finde dit.

Ejendomsmægler EDC Danebo & Nygaard er beliggende ved Limfjordens udmunding i Kattegat og Hals byder på et hyggeligt havnemiljø, butikker og restauranter og en af Danmarks bedste og mest børnevenlige sandstrande. Med vores to butikker dækker vi helt unikt helårsmarkedet i og omkring Hals, samt det store sommerhusområde mellem Hals og Hou, som er det mest koncentrerede sommerhusområde i Danmark med omkring 3800 sommerhuse.

EDC Danebo & Nygaard er det seriøse valg – uanset om du skal købe eller sælge bolig. Kig ind i en af vores to ejendomsmæglerbutikker enten midt i Hals By eller midt i sommerhusområdet i Lagunen hvis du skal købe eller sælge sommerhus. Hos EDC Danebo & Nygaard er filosofien, at være stærkt repræsenteret lokalt – i og omkring Hals – men samtidig også udnytte vores store netværk, som medlem af Danmarks største ejendomsmæglerkæde – EDC. Derfor deltager og bidrager vi også til lokale interesser.

Vi har som lokal ejendomsmægler stor erfaring med salg af både helårs- og fritidsboliger igennem flere årtier i området, og med den tætte relation til Feriepartner Kattegat, har vi også eksperter vedrørende udlejning af fritidshuse til rådighed i huset. Er du sommerhusejer, kan du derfor klare både salg og udlejning samme sted – og på den måde kan du eventuelt få dækket nogle af de løbende omkostninger i salgsperioden.

DU ER VELKOMMEN!
– Hals

Store slag er udkæmpet her. Harald Blåtand, konge af Danmark, har kæmpet for sin trone og krone i landskabet. Flere andre har søgt at holde skansen, og de gamle islandske sagaer beretter om store mænd og kvinders liv og levned i byen ved Limfjordens munding.

Hals er i dag en moderne by med omkring 3000 indbyggere og et levende og aktivt lokalt liv, men historien og dens værdi holdes i hævd på nænsom vis. Moderne byggeri, hundrede år gamle huse, attraktive patriciavillaer og ferieboliger, der på alle måder indbyder til afslapning og nærvær, er placeret uden hensyn til byens historie og naturlige udvikling, så indtrykket først og fremmest er charmerende og hyggelig.
Du opdager det med det samme, du ankommer. Byens snoede gader indbyder til at gå på opdagelse.
Her vil du gerne cykle med dine børn. Du vil elske, at dyrke din passion for sejlads, litteratur, mekanik eller natur lige præcis her. Du vil helt sikker kunne føle dig hjemme.

Byen er, qua sin kystnære placering og evne til at udnytte potentialet i konstant vækst og med kun 30  kilometer til Aalborg, landets 4. største by, er det muligt at have hjemme et sted hvor nærmiljøets ro fusioneres med storbyens mange muligheder.

Hals er et sted turisterne gerne rejser langt efter, og det har de god grund til. Fine badestrande og en nærmest legendarisk feriestemning i gaderne betyder, for dig der bor her, er sommeren bliver sjov, men qua byens størrelse er aktiviteterne ikke så sæsonbetonede, at du behøver kede dig hele vinteren.

Foreningslivet, fritidsaktiviteter og lokalsamfundet er aktivt og levende – og byen er gæstfri: Du er velkommen!

Næsten uanset hvilken bolig du er på udkig efter, kan du finde den her. Der er fine gamle byhuse, moderne villaer, lækre fritids- og sommerhuse placeret så der altid dufter af skov og strand, og der er nænsomt restaurerede murmestervillaer med potentiale og plads til familien.

Vi ved, at du vil føle dig hjemme!

Medarbejdere hos EDC Danebo – Hals

caca31f9-65d3-463f-a14b-376d56479ef3_size220x293

Kristian Lysgaard
Partner, ejendomsmægler MDE

Email: kl@edc.dk
Telefon: 21 22 28 88
Mobil: 21 22 28 88
Flemming S+©rensen_BW

Flemming Sørensen
Partner

Email: fls@edc.dk
Telefon: 96 23 11 11
Mobil: 40 20 90 52
Erik Thuesen_BW

Erik Siegenfeldt Thuesen
Partner

Email: est@edc.dk
Telefon: 98 24 82 00
Mobil: 28 35 96 55
louise

Louise Anker
Ejendomsmægler, MDE

Email: loank@edc.dk
Telefon: 98 25 88 88
Mobil: 21 18 02 01
stefan

Stefan Jensen,
Ejendomsmægler, MDE

Email: stjen@edc.dk
Telefon: 98 25 88 88
Mobil: 40 23 34 88
Maria Nielsen_BW

Maria Mose Nielsen
Ejendomsmægler, MDE & sagsbehandler

Email: mmn.948@edc.dk
Telefon: 96 73 71 10
b5c7be1f-e5db-41a6-82b2-62da94766b9c_size220x293

Stina Brander
Sagsbehandler

Email: stbr@edc.dk
Telefon: 96 73 71 16
Diana

Diana Bergmos
Ejendomsmægler, MDE & Sagsbehandler

Email: dbe@edc.dk
Telefon: 96 73 71 18