Go to Top

EDC Danebo – Ejendomsmægler Nibe

Kildegade 31
9240 Nibe
Tlf.: 98 35 25 55
Mail: 924@edc.dk

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 09.00 – 17.30
Fredag: 09.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: 10.00 – 12.00

Vi fremviser gerne uden for kontorets åbningstid.

Afdelingen er forsikret gennem Tryg Forsikring

Med mere end 40 år bag sig som ejendomsmæglerforretning i Nibe, må EDC Danebo siges at være en gammel kending i denne smukke by. Alle disse år i byen betyder også at vi hos EDC Danebo er dybt forankret i lokalsamfundet. Vi kender til enhver afkrog af byen, og vi kender ligeledes til den charme som byen kan tilbyde. Vi ejendomsmæglere hos EDC Danebo i Nibe er en del af det lokalsamfund som Nibe tilbyder, og derfor ved vi hvad køber søger, hvilken pris der er den rigtige, hvad der skal til for at netop din bolig bliver solgt. Vi ved hvad der sker på skolen, i børnehaven og i idrætsklubberne, for vores børn går der selv, hvilket betyder at ”vi er tættere på”.

Vi hos Ejendomsmægler EDC Danebo i Nibe går meget op i kvalificeret og veluddannet arbejdskraft, og det er derfor at vi kan tilbyde et solidt og professionelt mæglerteam, som sælger mere end 2/3 af alle de villaer, ejerlejligheder og nedlagte landejendomme som sælges i området. Derudover er vores sagsbehandler uddannet advokatsekretær, og har stået os bi i over 30 år. Dette sikrer dig de bedste betingelser for succesfuldt og trygt salg fra start til slut.

Hos EDC Danebo i Nibe arbejder vi på dine premisser, og det er derfor vi som den eneste mægler i byen har åbent alle ugens dage, så vi er her når du har tid.

Det er desværre ikke muligt at se vores aktive emner på denne hjemmeside. For at se vores aktive emner besøg: www.edc.dk.

Medarbejdere hos EDC Danebo – Nibe

Er du interesseret i et samarbejde med fagfolk, hvor engagement, faglig dygtighed, højt serviceniveau er i højsædet?

Leder du efter en seriøs ejendomsmægler i Nibe, som du kan have tillid til, så er du kommet til det rette sted.

Hos EDC Danebo i Nibe er vi specialister i salg af alle typer bolig, og da vi har et godt og indgående kendskab til hele lokalområdet, kan du være sikker på altid at få den bedst mulige service. Vi er din ejendomsmægler i Nibe, hvis du vil samarbejde med et stærkt og top motiveret team af ejendomsmæglere, der altid leverer det bedst mulige resultat. Det betyder også, at vi er dygtige til at sætte os ind i de følelser, der er forbundet med salg af bolig.

De fleste sælgere ønsker at få deres bolig solgt af den ejendomsmægler i Nibe, der forstår, at en bolig er langt mere end mursten og mørtel. Hos os kan du være sikker på, at vi udarbejder individuelle salgsforløb, personlige specialløsninger, andet er nemlig ikke muligt. Vi har den holdning, at vi repræsenterer dig 100 %, og at vi, som din ejendomsmægler i Nibe, har det lokalkendskab, som er centralt i forhold til effektivt salgsarbejde.

Claus Sørensen
Indehaver, ejendomsmægler, valuar MDE

Email: cls@edc.dk
Telefon: 51 51 25 74
Mobil: 51 51 25 74
Mads (1)

Mads Ditlev Nielsen
Ejendomsmægler MDE

Mobil: 20 70 95 05

Margit Kærsgaard
Kontorassistent

Email: mk.924@edc.dk
Telefon: 58 58 79 25