Go to Top

EDC Danebo – Ejendomsmægler Svenstrup

Hobrovej 752
9230 Svenstrup
Tlf.: 98 38 09 00
Email: 923@edc.dk

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 09.00 – 17.00
Fredag: 09.00 – 16.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: 10.00 – 12.00

Afdelingen er forsikret gennem Tryg Forsikring

Centralt beliggende i Svenstrup finder du ejendomsmæglerkontoret for EDC Danebo Svenstrup. Vi fremstår som den mest synlige ejendomsmæglerbutik i byen, hvor boligemner vises i vores flotte vinduesudstilling. På denne måde, når vi ud til mange forbigående potentielle kunder.

Vi beskæftiger os inden for alt vedrørende salg og køb af fast ejendom. Dette indebærer blandt andet rådgivning omkring forsikring og finansiering af boligen samt berigtigelse, vurdering, liebhaveri samt landbrug.

Vi sætter en stor dyd i at være tættere på vores kunder, hvilket vi ser som altafgørende, som ejendomsmægler. Som din lokale mægler, ved vi hvad der foregår i og omkring Svenstrup samt på markedet som helhed. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre dig den bedste bolighandel. Dette mener vi opnås gennem engagement og nærvær. Netop derfor er vores slogan også ’’Med hjertet på det rette sted’’ – dermed også sagt, at vi holder hvad vi lover.

Du finder i butikken 2 fuldtidsansatte ejendomsmæglere & valuarer MDE, der står til rådighed alle ugens syv dage. Foruden disse, har vi 55 engagerede kollegaer i EDC Danebo i Nordjylland.

Det er desværre ikke muligt at se vores aktive emner på denne hjemmeside. For at se vores aktive emner besøg: www.edc.dk.

Medarbejdere hos EDC Danebo – Svenstrup

Hvorfor ikke sikre dig den bedst mulige bolighandel? EDC Danebo er din ejendomsmægler i Svenstrup, hvis du lægger vægt på et seriøst, resultatorienteret og positivt samarbejde, hvor din boligs kvaliteter og dine behov og ønsker er de centrale omdrejningspunkt.

Vi er din lokale ejendomsmægler i Svenstrup, og det betyder, at vi har et både stort og indgående kendskab til lokalområdet, som vi løbende sørger for at holde opdateret. Det giver os de absolut bedste forudsætninger for at kunne levere et personligt og individuelt salgsforløb. En professionel salgsvurdering fra en af vore fagligt dygtige og erfarne ejendomsmæglere, giver dig et realistisk billede af, hvilke muligheder du har for at få solgt din bolig.

Som din ejendomsmægler i Svenstrup er du garanteret både gratis og uforpligtende rådgivning, men også en professionel og realistisk salgsvurdering. Boliger sælger ikke sig selv – og derfor er vi din samarbejdspartner fra start til slut. Vi er den ejendomsmægler i Svenstrup, som kan give dig og din bolig de bedste forudsætninger og det skræddersyede salgsforløb, som betyder, at du får den mest optimale løsning indenfor salgsvurdering, markedsføring og annoncering.

Hvorfor ikke kontakte os for en åben og ærlig snak om netop dine muligheder for et absolut optimalt boligsalg?

Henrik_29504_159-web

Henrik Bach Pedersen
Indehaver & ejendomsmægler, valuar MDE

Email: hbp@edc.dk
Telefon: 98 38 09 00
Mobil: 61 55 89 03
sandra-web

Sandra Vinther Sørensen
Ejendomsmægler, valuar & financial planner HD-FR

Email: svs@edc.dk
Telefon: 98 38 09 00
Linette Jensen - EDC Danebo Svenstrup

Linette Træholt Jensen
Ejendomsmægler MDE

Email: linejens@edc.dk
Telefon: 98 38 09 00
Christian-Melph_12-web

Christian Melph
Traniee

Email: chmel@edc.dk
Telefon: 98 38 09 00
Menu Title